Yoga i Lund

Hejsan, allesammans! Som många av er redan vet så går jag ju själv på yoga här i Lund en gång i veckan och det är någonting som jag verkligen tar mig tid till att göra på grund av att jag verkligen känner att jag behöver det. Det är som en träning och avkoppling i ett för min del och jag tycker verkligen att det här är någonting som dem flesta kan dra nytta av.

Därför så tänkte jag att jag skulle skriva till er idag om ett företag vid namn Vive Vale som är det företaget som jag personligen har valt att vända mig till för att just då gå på yoga. Som sagt så går jag regelbundet och jag har fått en hel del frågor och funderingar kring detta nere i kommentarerna här på min blogg. Jag har försökt att svara så bra som bara möjligt och jag hoppas att det här är någonting som jag har kunnat vara behjälplig med, men jag kände samtidigt att det ändå var dags att ta och skriva ett litet tillägnat inlägg om det hela med tanke på att jag verkligen vill uppmärksamma Vive Vale. Jag tycker verkligen att dem är hur duktiga som helst på det som de gör och det känns faktiskt rätt så roligt och tryggt att rekommendera dem vidare till er, mina läsare. Jag blev själv rekommenderad att gå till Vive Vale för yoga av en nära vän till mig och har varit så oerhört tacksam och nöjd med den rekommendationen och jag har inga tvivel på att ni skulle känna samma sak ifall ni valde att börja gå på yoga där. Nu är ju det här lite inriktat till alla er som befinner er någonstans i eller omkring Lund, men jag tycker verkligen att vart ni nu än befinner er att ni faktiskt ska ta och prova på det här med yoga ifall ni inte redan har gjort det!