Ett hundtrim i Helsingborg

Hej igen alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni har haft en bra helg och även nu en riktigt trevlig start på den här veckan. Det har i varje fall jag verkligen haft. Hur som helst så är det ju inte riktigt dock det som jag hade tänkt att jag skulle skriva om här idag, utan jag tänkte faktiskt skriva om det här med hundtrim för er hundägare i Helsingborg som är intresserade av att få hjälp med just trim och kloklipp med mera.

Som dem flesta av er kanske redan vet om så brukar jag ju faktiskt skriva om skönhet och hälsa här på bloggen och det brukar ju vara lite mer inriktat för oss människor, men som ni kanske också har förstått så är jag ju själv hundägare och det har nog kommit upp ett par gånger här på bloggen att jag just har valt att vända mig till ett hundtrim med min hund för att jag vill kunna ge den det bästa av det bästa när det kommer till behandlingar som dessa. Det har även varit rätt så många av er som har hört av er och sagt att ni också är hundägare och eftersöker just ett bra hundtrim i Helsingborg som är pålitligt och kompetent inom de tjänster som de erbjuder. Det hundtrimmet som jag därför skulle kunna dela med mig av här idag, samt varmt rekommendera till er alla som nu då är hundägare och befinner er någonstans i eller omkring Helsingborg, heter inget annat än 4 Tassarnas Trim och det är alltså till just dem som jag själv vänder mig med mina hundar. Jag tycker verkligen personligen att de är hur duktiga som helst när det kommer till att hantera hundar och man märker verkligen att de har koll och erfarenhet. Kika vidare på dem vet jag! Det kommer ni inte att ångra.